Antislip vloer

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Op de werkvloer maar ook buiten op locatie wil er nog wel eens een ongeluk plaatsvinden. Bij een ongeluk op de werkvloer bedoelen we dat iemand struikelt, uitglijdt of valt. Dat wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. De ruimte kun je zodanig preventief inrichten dat deze problemen voor een groot gedeelte worden voorkomen. Het is niet enkel vervelend voor het personeel wat een ongeluk krijgt, maar ook de bijkomende kosten zijn zodanig vervelend. Hierbij kun je denken aan hoge aansprakelijkheidskosten maar ook langdurig verzuim van medewerkers. Een persoonlijk ongeval ontstaat snel door bijvoorbeeld een oneffen of gebarsten ondergrond of/en de aanwezigheid van vet, water en olie op de grond.

Veiligheid met een antislip vloer

Om deze ongelukken te voorkomen raden wij dan ook aan om een slipbestendige vloer te kiezen, zodat de algehele veiligheid wordt waarborgen. De werkvloer moet niet enkel veilig zijn voor de werknemers maar ook voor klanten en bezoekers. Voorkomen is beter dan genezen. De antislip vloeren van Asselt vloeren zijn veilig, slijtvast, stofvrij, vloeistofdicht, stroef en daarnaast erg gemakkelijk in onderhoud. Voor welke ruimtes is een antislip vloer aan te raden? Een werkplaats, garage maar ook winkel is raadzaam. Het hoeft niet enkel te gaan om vloeistoffen die binnen de werkvloer worden gebruikt, maar ook het water wat meegenomen wordt tijdens een regenbui. Het is wel zo fijn als de bezoeker zonder slippartij je bedrijf kan bezoeken. Zo zien we een antislip vloer ook vaak terugkomen in een supermarkt, horeca-instelling, ziekenhuis of hotel. In een sanitaire ruimte is een antislip vloer zeer geschikt omdat deze vloer zorgt voor extra grip en het is een duurzame vloer.

Een antislip vloer is pure noodzaak voor een veilige werkomgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent antislip voeren? Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons en wij helpen je graag.

Contact opnemen     Mail ons