Balkonreparatie

Een balkon wordt blootgesteld aan verschillende dynamische gebruiksbelastingen, neerslag en wisselende temperaturen. Deze belastingen kunnen resulteren in diverse schades en overlast zoals betonrot. U wilt natuurlijk zoveel mogelijk schade voorkomen aan uw balkon. Tijdig onderhoud en een eventuele balkonreparatie zijn zeer raadzaam. Zo kunnen problemen zoals betonschade tijdig aangepakt en opgelost worden. Een balkon is een kwetsbaar gedeelte omdat de natuur er veel invloed op kan uitoefenen. Een galerij of balkon vertonen daarom vaak beschadigingen. Kleine beschadigingen kunnen resulteren in een groter probleem en uiteindelijk de constructie verzwakken. Beton kan gaan scheuren of afbrokkelen. Deze problemen kunnen gevaarlijke situaties met zich meebrengen en die wilt u het liefst voorkomen.

Renovatie van een balkon

Om de beschadigingen te herstellen is balkonreparatie nodig. Het kan gaan om een enkele bewerking of meerdere reparatie activiteiten. Een balkon moet voldoen aan wettelijke specificaties. Voldoet het balkon hier nog aan of is een renovatie raadzaam? Voorbeelden van reparaties zijn: een gerepareerde console, het aanstorten van een nieuwe betonrand, een coating voor het balkon en het aanbrengen van een afschotlaag voor uw balkon. Dit zijn enkele oplossingen welke bevorderlijk zijn voor de duurzaamheid van uw balkon. Met een balkonrenovatie wordt de waarde van het pand tevens verhoogd. Bent u van plan om uw huis te verkopen? Dan is een balkonreparatie zeer raadzaam voor de waardeverhoging.

We starten met een analyse van de balkonsituatie om in te schatten welke reparaties er nodig zijn. De balkonrenovaties worden op maat uitgevoerd door onze vakmannen. Wij dragen zorg voor de gehele uitvoering. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om te informeren naar een balkonreparatie. Wij helpen u graag.

Contact opnemen Mail ons