Betonreparatie en betonrenovatie

Betonreparatie is een vorm van specialisme. Het vaststellen van gebreken en het repareren hiervan vereist veel ervaring en vakmanschap. Wij helpen u hier graag bij. Onze specialisten bekijken mogelijke oorzaken van uw betonschade of betonrot, zodat we met de juiste middelen en doelgericht uw beton kunnen renoveren. Heeft u last van beton wat afbrokkelt, verf dat afbladdert of schollen in het betonoppervlak? Dan is betonrenovatie raadzaam, omdat deze gebreken voor een gevaarlijke situatie kunnen zorgen. Ga daarom preventief te werk en laat de vakmannen van Van Asselt een betonrenovatie uitvoeren.

Schade aan beton

Hoewel beton duurzaam en sterk bouwmateriaal is, kan uw beton in de loop der jaren schade oplopen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Denk hierbij aan een lekkage, brandschade, betonrot of simpelweg veroudering van het beton. Dit wordt ook wel carbonatieschade genoemd. Wat de oorzaak ook is van uw betonschade, wij bieden u altijd een passende oplossing. Het begint vaak met een klein scheurtje maar die worden vanzelf groter. Wanneer er niets wordt gedaan zal het beton verder scheuren en uiteindelijk afbrokkelen. U kunt bij ons onder andere terecht voor het repareren en beschermen van beton elementen of betonreparaties- en renovaties van balkon en galerijvloeren. Alle betonreparaties worden uitgevoerd door onze gecertificeerde specialisten.

Betonrot

De meeste betonschade is het gevolg van betonrot. Maar wat is betonrot? Wanneer er roestvorming ontstaat op de stalen constructie in het beton zet het staal uit. Er komt ruimte vrij en hierdoor kan vocht doordringen. Op deze manier ontstaat er roest en omliggend beton brokkelt af of wordt weggedrukt. Dit wordt betonrot genoemd en het komt vaak voor bij een kruipruimte, kelder, balkon, zwembad of fundering. Is er bij u sprake van betonschade of betonrot? Wacht dan niet te lang met het laten repareren van de schade. De hele constructie van uw pand of ruimte kan immers verzwakt worden door aantasting van het beton. Dat wilt u uiteraard voorkomen.

Betonreparatie of betonrenovatie nodig?

Wilt u graag meer informatie over het repareren van beton of wilt u graag weten of uw beton aan reparatie toe is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0313 – 414 465. U kunt ook een mailtje sturen naar info@asselt-vloeren.nl.

Contact opnemen     Mail ons