Welke designvloer kiest u?

Er zijn verschillende soorten vloeren waar u uit kunt kiezen. Wat voor interieur heeft u en waar houd u van? Een eigentijds interieur of een modern en strakke look? De mogelijkheden zijn reuze en elke mogelijkheid brengt andere voordelen met zich mee. U kunt bijvoorbeeld denken aan een gietvloer, betonlook vloer, grinsvloer of troffelvloer.  Het type vloer dat u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, gebruiksdoel en specifieke eisen.

Een strakke gietvloer

Een gietvloer is zeer geschikt voor een modern en strak interieur. Het geeft een stoere, robuuste look. Het kan zowel worden aangelegd voor een bedrijfsruimte maar ook voor een woning. Gietvloeren zijn daarnaast onderhoudsvriendelijk, naadloos, geluiddempend, duurzaam en kleurvast. De prijzen voor een gietvloer zijn uiteenlopend omdat het per vierkante meter berekend wordt. Gietvloeren zijn er in polyurethaan (PU) en epoxy. Een polyurethaan (PU) gietvloer is zachter en flexibeler dan de epoxy variant. Een gietvloer heeft van nature een elasticiteit en het neemt de omgevingstemperatuur aan. Zo voelt de vloer nooit koud aan.

Moderne betonlookvloer

Met een betonlook vloer creëert u een industriële en warme look. Daarnaast is een betonlook vloer sterk, duurzaam en comfortabel. Betonlook vloeren zijn erg populair door een aantal bijzondere eigenschappen. De kleurkeuze en afwerking kunt u zelf kiezen en daardoor kunt u het volledig passend maken met het interieur. Een unieke look voor elke ruimte!

Wilt u graag  vloerverwarming? Hiermee bespaart u op uw energiekosten omdat er een betere warmteverdeling plaatsvindt. Een betonlookvloer is makkelijk te onderhouden omdat deze naadloos is. Wanneer er geknoeid wordt met vloeistoffen kunt u dit makkelijk verwijderen.

Professionele wandcoating

Een wandcoating wordt gebruikt om wanden te impregneren of waterafstotend, anti-allergeen en anti-statisch te maken. Daarnaast is het ook beschermd tegen weersinvloeden en is het stoot-, kras- en slijtvast. De wandcoating bestaat uit twee componenten: verf en verharder. Net als de gietvloer zijn de componentlakken op PU of epoxy basis. Vaak wordt een muurcoating gebruikt in horeca- en gezondheidsomgevingen, openbare,- sanitaire en commerciële ruimten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Contact opnemen     Mail ons