Slijtvaste gietvloeren

Slijtvaste gietvloeren voor de zakelijke of particuliere markt. Voor elke sector een passende vloer! Wanneer u kiest voor een gietvloer gaat u voor een naadloze vloer. Dat straalt eenheid uit in het interieur.

Mogelijkheden gietvloeren

Een gietvloer is praktisch, ruimte vergrotend, chique en erg esthetisch. Wij produceren en installeren complete epoxy en andere kunststof gietvloeren, chipsvloeren, anti-slipvloeren, vochtvrije wandcoatings en meer. Allemaal gegarandeerd vochtvrij en goed tot zwaar belastbaar. Kunststof gietvloeren in welke vorm dan ook zijn 100% slijtvast, onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Hoe slijtvast een gietvloer is ligt aan de toplaag die op de vloer is aangebracht. Hygiënisch gladde vloeren voor bakkerijen en andere food industrie, slijtvaste vloeren in veestallen, resistente vloeren voor in zwembaden, antislip coatings op galerijen en in trappenhuizen.

Onze systemen voor de zakelijke markt:

  • Gietvloersystemen
  • Chipsvloeren
  • Betonlookvloeren
  • Anti-slipvloeren
  • Onderlaagsystemen (troffelvloeren)
  • Vochtvrije wandcoatings

Chipsvloeren

Een chipsvloer staat ook wel bekend als een vlokken-of flakesvloer. Het epoxy vloersysteem wordt ingestrooid met flakes die in vele kleuren te leveren zijn. Op deze manier krijgt u de mogelijkheid om een vloerafwerking te creëren geheel naar eigen kleur en idee. Chipsvloeren worden voornamelijk aangebracht in winkels, musea, trappenhuizen, scholen en bedrijven. Na het aanbrengen bevat het een lichte anti-slip. Tevens is deze vloer slijtvast, makkelijk in onderhoud en bestendig tegen chemicaliën.

Onderlaagsystemen (troffelvloeren)

Een troffelvloer is geschikt voor een restaurant, magazijn, restaurant of zorginstelling door de voordelige eigenschappen die het met zich meebrengt. Robuust, fris, naadloos, sterk en eenvoudig schoon te maken. Gaat u voorkeur uit naar een bepaalde kleur? De samenstellingen en kleuren zijn eindeloos. Een troffelvloer bestaat uit fijne kwartszandkorrels gemengd met epoxyhars wat zorgt voor een minimalistische uitstraling. Door de speciale aflaklaag en gel is de vloer bestendig tegen vloeistoffen en vuil. Een troffelvloer is ook geschikt voor particulier gebruik zoals de keuken, woonkamer en slaapkamer.

Bent u op zoek naar een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0313 – 414 465.

Contact opnemen     Mail ons