Troffelvloer

Een sterke, krasbestendige en makkelijk te onderhouden vloer, oftewel alles in één: dat is de troffelvloer van Van Asselt. Een troffelvloer is uitermate geschikt voor keukens, werkplaatsen, galerijen en toiletruimtes vanwege de hoge bestandheid tegen chemicaliën, vocht en hitte. Zware werktuigen en machines krijgen geen deuken in de zware belastbare troffelvloeren, ideaal dus! Bedrijfsmatig zijn deze vloeren zeer aan te raden, maar bij de consument worden deze vloeren ook steeds populairder. Zo wordt een troffelvloer steeds vaker gebruikt in de badkamer, keuken, slaapkamer en de woonkamer. Heb je al een tegelvloer liggen? Dan kan de troffelvloer over de bestaande vloer worden aangebracht.

Wat is een troffelvloer?

Een troffelvloer is een gietvloer en wordt ook wel mortelvloer genoemd. De vloer is naadloos en is van oorsprong industrieel. Fijne kwarts- of grindkorrels zijn samengebonden door epoxyhars. De troffelvloer wordt vaak gebruikt omdat het makkelijk is om te onderhouden en te reinigen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zowel thuis als in openbare gelegenheden en industriële omgevingen. Het is dan wel zo fijn dat de vloer vloeistofdicht is, zodat vloeistoffen niet doordringen en het makkelijk te reinigen is. Wist je dat een troffelvloer te combineren is met vloerverwarming?

Wil je een unieke vloer creëren? Dan kun je ervoor kiezen om een logo of figuur aan te brengen in de vloer. Een glanzende of matte afwerking behoort ook nog tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen     Mail ons